ONDERHOUD

MUURANKERS

JMB Uw leverancier voor inox deurgrepen en muurankers

 

INOX DEURGREPEN

ONDERHOUDSPRODUCTEN

PRODUCTEN VOOR ALUMINIUM:

 

JMB'S ALUREINIGER:

Speciaalreiniger en -ontvetter voor aluminium profielen. Dit product reinigt, ontvet en verwijdert natte lijmresten van uw profielen bij de verwerking. JMB'S ALUREINIGER kan zowel professioneel als particulier gebruikt worden. Hij reinigt en ontvet (en zet het oppervlak dus "blank") maar legt geen beschermlaag. Na gebruik van dit product gebruik je best ook nog onze protector. JMB's ALUREINIGER is beschikbaar in flesjes van 500ml en in vaten van 25 liter.

 

 

JMB'S ALUPROTECTOR:

Reiniger en vernieuwer voor aluminium schrijnwerk. Dit product reinigt ook (maar minder dan de alureiniger), maar legt vooral een beschermlaag op de profielen. Deze beschermt tegen verkleuring en veroudering en geeft een diepe blijvende glans. JMB'S ALUPROTECTOR kan zowel professioneel als particulier gebruikt worden omdat het vooral een beschermlaag legt waardoor ramen en deuren er langer als nieuw blijven uitzien. JMB's ALUPROTECTOR is beschikbaar in flesjes van 500ml.

 

 

 

 

PRODUCTEN VOOR INOX:

 

JMB'S SOCLEANOX:

Reinigt, glanst en beschermt roestvast staal, chroom, koper, aluminium en kunststof in een beweging. Maakt het oppervlak antistatisch en vuilafstotend. Streeploos verwijderen van vingerafdrukken, vet, vuil en lichte kalkaanslag. Door de unieke beschermingsfilm na gebruik kunnen latere verontreinigingen gemakkelijk verwijderd worden. JMB'S SOCLEANOX kan zowel professioneel als particulier gebruikt worden omdat dit product vooral een beschermlaag legt waardoor inox deurgrepen er langer als nieuw blijven uitzien. Dit product is vooral om preventief te gebruiken zodat aantasting van het oppervlak voorkomen wordt. JMB's SOCLEANOX is beschikbaar in spuitbussen van 200ml en van 500ml.

 

 

JMB'S INOXPASTA:

100% BIOLOGISCH!

Met dit product kan je meer hardnekkige vervuiling van inox verwijderen doordat er een lichte korrel in de pasta zit. Onze inoxpasta verwijdert niet alleen hardnekkig vuil maar laat ook een hydrofobe film na. Dat wil zeggen dat de unieke beschermingsfilm het oppervlak waterafstotend maakt waardoor er na gebruik latere verontreinigingen moeilijk kunnen plaatsvinden en indien nodig ook gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Onze inoxpasta reinigt, poliert en beschermt naast roestvast staal ook zilver, chroom, koper, ONGELAKTE aluminium, acryl, keramiek glas, wandtegels, zachte en harde natuursteen, grafsteen, enz....

Ook goed voor het grondig reinigen van kookpotten, braadpannen, grills, ....

Reinigen van tapkasten in chroom en inox, aflopen en uitlekbakken, spoel- en opvangbakken, kranen, douches, bad, wasbakken, bidet, ... .

Ideaal voor alle kunststoffen zoals tuinmeubelen, rolluiken, ramen, veranda's, enz....

Reinigt eveneens ski's, caravans, boten, surfplanken, e.a.

Ook geschikt voor het reinigen van roetaanslag op glas van kachels, haardvuren, petroliumvuren, enz....

NIET geschikt voor geverfde of gelakte oppervlakken!

 

JMB'S INOXPASTA kan professioneel maar zeker en vast ook als particulier gebruikt worden. En dat vooral omdat dit product niet alleen extreem goed reinigt maar daarnaast ook een beschermlaag legt, waardoor inox deurgrepen minder vatbaar worden voor vervuiling in de toekomst! Dit product is vooral om te gebruiken als het oppervlak vuil tot zeer vuil is. JMB's INOXPASTA is beschikbaar in potten van 400 gram.

 

 

- Door onze voortdurende wens om u als aluminiumconstructeur steeds te helpen met uw noden en behoeftes zijn wij een gekende en geapprecieerde partner geworden van vele vakmensen zoals u.

 

- Tot slot nog dit: we bestaan dit jaar dus 21 jaar en dit zou niet mogelijk zijn zonder u, die als trouwe klant steeds aan ons denkt als u inox deurgrepen, muurankers en/of onderhoudsproducten nodig hebt. Waarvoor oprechte dank!

© 2016 JMB - MUURANKERS