MUURANKERS

MUURANKERS

JMB Uw leverancier voor inox deurgrepen en muurankers

 

INOX DEURGREPEN

MUURANKERS

HET JMB MUURANKER:

 

- SLAAT NIET WEG BIJ HET BOREN!

 

- LAAT RUIMTE VOOR DE STUKADOOR!

 

- HEEFT AFGERONDE HOEKEN VOOR VEILIGHEID EN GEBRUIKSGEMAK

 

- PLAATST VLOT EN HEEL SNEL!

 

- LOST NIET IN HET PROFIEL!

 

- IS VERVAARDIGD UIT GEGALVANISEERD STAAL!

 

- Oorspronkelijk hebben wij -in samenwerking met mensen uit het veld- een muuranker ontworpen dat voldeed aan de behoeften van de plaatsers. Het is een muuranker waar zo over nagedacht is dat -nog steeds- niemand anders een muuranker heeft met alle voordelen gecombineerd zoals in ons muuranker. Intussen zijn onze muurankers dikwijls gekopieerd maar nooit geëvenaard doordat men de finesses van onze verbeteringen nog steeds niet achterhaald heeft.

- We zijn begonnen met een muuranker van 160mm lang. Maar door de steeds breder wordende spouwen hebben wij intussen ook muurankers van 195mm en 250mm lang. We hebben muurankers voor verschillende profielen. Neem gerust contact op om te informeren of we ook muurankers hebben voor het profiel waar u mee werkt!

- En het verhaal gaat verder! Momenteel zijn we in volle ontwikkeling van een nieuw muuranker die het antwoord geeft op de problemen die ontstaan zijn door de steeds breder wordende spouwen heden ten dage. Ook nu weer horen we van u de zucht naar een degelijk muuranker die lang genoeg is, die sterk genoeg is en toch flexibel is. Wel, ook nu gaan wij u helpen! We zijn er mee bezig en binnenkort zal uw wens waarheid zijn!

- Door deze voortdurende wens van ons om u als aluminiumconstructeur steeds te helpen met uw noden en behoeftes zijn wij een gekende en geapprecieerde partner geworden van vele vakmensen zoals u.

 

- Tot slot nog dit: we bestaan dit jaar dus 21 jaar en dit zou niet mogelijk zijn zonder u, die als trouwe klant steeds aan ons denkt als u inox deurgrepen, muurankers en/of onderhoudsproducten nodig hebt. Waarvoor oprechte dank!

© 2016 JMB - MUURANKERS